Vriend van SES

Waar draag ik aan bij?
Onze stichting wil de leefbaarheid in en rondom Sas van Gent versterken. Dit doen we door zo een vijf evenementen per jaar te organiseren. Denk aan het liedjesfestijn op de kiosk, of het winterfestijn met rolschaatsbaan. Tijdens deze evenementen richten we ons op de inwoners van ons dorp en besteden we extra aandacht aan onze jonge inwoners. Onze filosofie is namelijk dat als we hier aandacht aan besteden we deze groep verder aan onze regio blijven verbinden. Daarnaast zorgen we door het organiseren van evenementen voor een verbinding in ons dorp. Zo zie je buurman eens in andere, gemoedelijke sfeer.

Wat kost het om vriend te worden van SES?
We vragen om een minimale bijdrage van €15,- per jaar. Je mag zelf kiezen om een hoger bedrag te kiezen. Zo kun je ook een goede vriend worden voor €25,- of een hele goede vriend voor €50,-. Je kunt ook je gehele gezin vriend maken door meerdere keren deze toe te voegen in je winkelwagen. Alles komt ten goede van onze evenementen!

Wat krijg ik er voor terug?
We nemen je op in de nieuwsbrief van al onze evenementen. Zo ben je altijd op de hoogte wat er speelt als vriend van SES! Je krijgt ook unieke aanbiedingen en als de eerste de kans om kaarten te kopen voor evenementen. Iedereen die zich inschrijft voor 1 augustus 2024 krijgt ook de unieke “SES kiosk pin” als welkomstgeschenk cadeau. Je kunt deze op komen halen tijdens ons liedjesfestijn op de kiosk op 17 augustus.

Inschrijvingen voor 1 augustus maken kans op diner voor 2 op de kiosk!
Ben jij één van de eerste donateurs? dan maak je kans op een uniek diner op de kiosk op donderdag 15 augustus. Wout Vereecken, van Citrus foodconcepts verzorgd een compleet verzorgd diner op de kiosk. We verloten een diner voor 2 personen t.w.v. €250,- tussen iedereen die zich inschrijft voor 1 augustus.